dinsdag 21 juni 2011

Dag 2 van de thuis-GWP (hé, dat rijmt) ;-)


Vandaag hebben we een goedgevulde dag achter de rug.  We begonnen, zoals we elke morgen zullen doen, te werken in onze GWP-bundel en vulden ons dagboek in.  Sommigen deden dit op de papieren versie, sommigen werkten aan een mooie powerpoint presentatie. 



Na de eerste pauze werden de grijze hersencellen aangesproken in een wel heel creatieve kwis.  De kennis van de kinderen werd getest a.d.h.v. dierengeluiden, kennisvragen, doe-vragen (waarbij meester Dave wel hele rare bewegingen deed), noem maar op.  De winnaar van de kwis was de ploeg onder leiding van Beau (samen met Dashnim, Meriton en Donja).  Zij hadden de toepasselijke ploegnaam 'De Kampioenen'.  Een eervolle vermelding gaat naar de ploeg van Benjamin (samen met Emil, Ravant en Arman) en de ploeg van Layla (samen met Haval, Luca, Samvel).


Na de middag namen juf Jessie en Chantal de kinderen mee naar de lessen levensbeschouwing, terwijl juf Tania en meester Dave alles in gereedheid brachten om de knutselles 'ik maak van mijzelf een vlinder' in goede banen te leiden.  De resultaten mogen zeker en vast gezien worden.


Benieuwd wat we morgen doen?  Kom dan gerust nog eens langs!

Groetjes
juf Tania en meester Dave

Geen opmerkingen:

Een reactie posten