zaterdag 20 april 2013

Druk druk druk ...

De paasvakantie is voorbij en de laatste spurt richting einde schooljaar is ingezet.
Op 20 april is er tussen 14u en 17u onze opendeurdag én onze tweedehandsbeurs in kinderspullen.  Iedereen is van harte welkom.

Ook moederdag nadert met rasse schreden en zoals je kunt zien op onderstaande foto's zijn de kapoenen van het tweede en derde leerjaar al druk in de weer om een mooi geschenk te maken.  'Drogen' is immers het sleutelwoord in het moederdagproject.

(foto's volgen)


Op hetzelfde moment kreeg de meester ook de idee in zijn hoofd om met de klas een tuintje aan te leggen.  De directeur, Diego en de meester knutselden samen met de leerlingen van het tweede leerjaar een bak in elkaar.  De bak heelhuids in de grond te steken was een hele klus zoals je kunt zien.  Oplapwerk kwam er vlug aan te pas.






Eenmaal in de grond mocht de bak gevuld worden.  Kruiwagens kwamen op en af met potgrond.  Aanstaande maandag wordt er gezaaid.



Op maandag 22 april zwemmen maar liefst 30 leerlingen van het derde kleuter tot het zesde leerjaar in onze jaarlijkse 'Juf Petra zwemmarathon'.  Deze sportieve sponsoractie is ten voordele van 'Kom op tegen Kanker' en de '1000 km van Kom op tegen kanker'.  Ook dit jaar steunen we weer met de school een wielerteam die zich inzet om deel te nemen aan de 1000 km.  Meer info over dit evenement op www.1000km.be.
Hopelijk halen we heel wat centen op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten