dinsdag 31 december 2013

Welkom 2014


Het jaar 2013 zit er op, welkom 2014!

De afgelopen 4 maanden hebben we in het 2e leerjaar niet stilgezeten.  De kapoenen zijn trouwens al druk bezig met een deel van de maal- en deeltafels aan het oefenen.  Zo hebben we de tafels van 2, 5 en 10 al aardig geoefend.
Na de kerstvakantie volgt de rest, om tegen het einde van het schooljaar alle tafels gezien en onder de knie te hebben.  Veel oefenen (op school en thuis) is de boodschap!

De laatste week van december was nog goed gevuld met het afwerken van de nieuwjaarsbrieven op dinsdag,  het afsluiten van de toetsen op woensdag, het maken van kaarsen in de techniekles op donderdag en de presentatie van het verhaal 'De Stip' voor alle leerlingen van onze school op vrijdag.

De laatste schooldag van het jaar 2013 kregen de leerlingen er trouwens nog een leuke verrassing bij, want diezelfde dag nog startte Louise  in onze klas.  Alvast een nieuw vriendinnetje voor de jongens en meisjes van het tweede leerjaar.  Van harte welkom Louise!!

Vergeet je nieuwjaarsbrieven niet boven te halen op 1 januari, ze voor te dragen aan al wie je lief is en ze af te geven natuurlijk (misschien krijg je er iets voor in de plaats ;-) )

Namens alle jongens en meisjes van het tweede leerjaar wens ik iedereen een vreugdevol en beregoed 2014!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten