dinsdag 19 mei 2015

De 'Juf Petra Zwemmarathon'

Naar jaarlijkse gewoonte werd ook dit jaar terug de zwemmarathon georganiseerd.  De bedoeling hiervan is de leerlingen op een sportieve manier geld te laten inzamelen voor een goed doel.

Ook dit jaar hadden maar liefst 35 leerlingen zich opgegeven om de sportieve uitdaging aan te gaan en zoveel mogelijk baantjes te zwemmen van 25 meter.

Op maandag 4 mei sprongen ze met zijn allen het water in.  En dat er gezwommen werd.  De één wou niet onder doen voor de ander, ging een versnelling hoger of ging voor net dat ene baantje meer.  Sommigen zouden waarschijnlijk nog aan het zwemmen zijn mochten de redders het signaal niet gegeven hebben om het zwembad te verlaten.

In totaal werden er zo’n 825 baantjes gezwommen.  Dit komt neer op een totale afstand 20,625km.

Aan deze sportieve prestatie van onze leerlingen hangt natuurlijk een cheque vast.  Een cheque die wij met plezier zullen overhandigen aan de organisatie van de 1000 km tegen kanker.


De leerlingen hebben maar liefst  500 euro bij elkaar gezwommen.  Alvast een hele dikke proficiat aan alle zwemmers en een welgemeende dank u wel aan alle sponsors! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten