donderdag 17 november 2011

Een bewogen novembermaand

Hallo kapoenen van me!
De maand november is er eentje die we niet snel zullen vergeten.

Als leerkracht van het tweede leerjaar wil ik namens alle leerlingen van de klas ons medeleven betuigen aan onze klasgenoot Thomas, zijn zus Céline en hun mama bij het verlies van hun lieve papa.  Het nieuws van zijn overlijden kwam voor de hele school en voor ons klasje in het bijzonder als een zware schok aan.
Thomas, denk aan wat ik je gezegd heb hé, vriend!

Donderdag 10 november namen wij met de hele klas deel aan de SVS-activiteit 'Honky Tonky', waar alle kapoenen van het tweede leerjaar zich konden uitleven op de verschillende sportspelletjes.

Op donderdag 17 november was het dan weer een dag van enerzijds verdriet bij de uitvaartplechtigheid van de papa van Thomas en Céline, anderzijds konden wij dan weer onze gedachten even verzetten met het bezoek van de grootouders aan onze klas.
Aan de reacties van de opa's en oma's en sommige mama's te horen waren zij heel tevreden over wat ze mochten doen en bijleerden.
Na de gezamenlijke activiteit in de klas mochten we met zijn allen naar de refter, waar de oma's en opa's ons trakteerden op zelfgebakken taarten, cakes, gebakjes, ...  Heerlijk was dat!

Meester Dave zou meester Dave natuurlijk weer niet zijn mocht hij op deze bijzondere maar ingetogen namiddag zijn fototoestel weer eens vergeten zijn.  Ik heb geprobeerd om met de gsm een paar foto's te trekken, maar dat zal niet van optimale kwaliteit zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten