zondag 9 juni 2013

9 juni = Vaderdag

Enkele weken voor het vertrek van onze bosklassers waren de leerlingen van het tweede en derde leerjaar druk in de weer om het cadeau voor papa klaar te maken.
Elke leerling werd gevraagd om een wit onbedrukt T-shirt in de maat van papa mee te brengen naar school.  Samen met een heus volautomatische stansmachine werden letters uitgesneden en met speciaal door de meester en de leerlingen'geprepareerde verf'  werd een leuk graffiti T-shirt gemaakt.
Eerst voelde het T-shirt hard aan van al die gedroogde verf, maar het cadeautje werd stiekem meegesmokkeld naar huis met een aantal wasinstructies.
Mama's en oma's wasten in het grootste geheim de T-shirts en smokkelden die terug mee naar school.  De klas rook naar verschillende geuren wasverzachters ;-)

Hier en daar waren er lettertjes verdwenen, maar die werden er vlug terug opgezet met een speciale textielstift.
Juf Charline besloot de meester vlug te helpen met het inpakken en alle cadeautjes konden een week voor vaderdag mooi meegenomen worden naar huis.

Een dikke merci aan alle (groot)ouders voor de (stiekeme) medewerking, mama Caroline om de lettertjes te reconstrueren en aan juf Charline om de meester te helpen bij iets wat hij totaal niet kan: inpakken.

Alle foto's van de fiere papa's met zoon/dochter mogen doorgemaild worden.  Deze worden op de blog gezet.

Dylan en papa

 Noah en papa

Laura en papa

Esther en papa

Zoƫ en papa

Loorke en papa

Lopke en papa

Elias en papa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten